Det er bestemt ikke første gang jeg har nævnt H. Skjalm P. og de flotte flotte produkter der findes fra dette brand. Jeg falder af og til over brandet og kan bare slet ikke stå for de smukke materialer, de benytter.

Forleden da jeg var en smut nede i byen, var jeg så tæt på at købe en sød lille vase fra brandet, men holdt mig nu i skindet. Jeg har forsøgt at kigge lidt efter den på nettet, men uden held. Til gengæld var der en masse andre flotte produkter fra brandet, som jeg godt kunne finde på at skrive på min ønskeseddel.

h skjalm p1   h skjalm p5h skjalm p4
h skjalm p3h skjalm p2 h skjalm p6
Vase // Lampe // Vase // Lysestage // Krukke // Krukker
Jeg har udvalgt nogle af mine favoritter her. Jeg synes personligt at den store grå gulvvase er helt afsindigt flot, men den er dog nok også lidt urealistisk i forhold til mit budget og dem der giver mig gaver for den sags skyld. Der vil en af de små krukker nok passe bedre og den i petroleums blå er virkelig smuk! Messing krukkerne er også virkelig flotte, men de minder dog ret meget om nogle jeg købte på loppemarked i sommers.

h skjalm p

Skjalm P. er en spændende dansk brand der har produceret ting til hjemmet de sidste 60 år. Manden bag Hagbarth Skjalm Petersen lever desværre ikke mere, men virksomheden lever videre i hænderne på hans kone Lisbeth Westergaard, som siden 1995 har stået for de flotte designs i naturlige materialer. Jeg er vild med kombinationen af messing og keramik med flot glasur og hvis jeg kunne købe det hele gjorde jeg det glædeligt!

Dog har jeg desværre ikke selv nogle køb fra H. Skjalm P., som jeg kan vise frem endnu, men mon ikke det nok skal komme en dag. Jeg får i hvert fald som dagene går sværere og sværere ved at gå forbi de flotte designs, uden at skulle beundre dem lidt først. Hvad siger i til det danske interiør mærke?- – 

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment