Jeg har flere gange overvejet, om jeg skulle sætte noget tapet op i lejligheden. Især da jeg fik øjnene op for de forskellige varianter af dip dye tapet, var jeg så tæt på at klikke noget hjem i blåt! Men hver gang er jeg blevet holdt tilbage af, hvor et enormt og tidskrævende projekt, det ville blive! Vi har savsmuldstapet over alt i lejligheden og selvom det flere steder ikke ligefrem sidder godt fast mere, så kan det ikke undgå at blive lidt af en mundfuld, at få det ned først!

Og så synes jeg også, det med tapet er lidt af en joker. Det kommer og går og jeg har aldrig rigtig helt fundet ud af om det er mig – i hvert fald ikke i den lange ende. Jeg skal helt sikkert afprøve det en dag, men jeg tror ikke det bliver i vores nuværende lejlighed, som vi bare lejer.

tapet-ellos-1 tapet-ellos-2

1 / 2 / 3 / 4

Ellos har sider op og sider ned med smukke tapet og ligesom med alle deres andre flotte ting til boligen, så er priserne meget fornuftige! Jeg har fundet nogle af mine favoritter og fordi deres udvalg skifter så ofte, har jeg virkelig overvejet at klikke et af dem hjem. Men på den anden side har jeg overhovedet ikke noget at bruge det til lige nu og de finder hele tiden på fede nye designs. Så mon der ikke nok, skal være noget jeg synes om, den dag jeg kaster mig ud i et tapet projekt.

Hvad har i af erfaringer med at sætte tapet op?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment