Lige pt. har jeg en lille bordlampe på mit sengebord, som jeg egentlig utrolig gerne vil have udskiftet, når jeg ellers lige finder frem til den helt rigtige erstatning. Jeg går lidt med idéen om en væglampe i stedet, da jeg syntes det kunne være super praktisk. For foruden at få mere plads på sengebordet, giver det også mulighed for at vende lysstrålen lidt væk, hvilket jeg tror min kæreste vil sætte stor pris på, når jeg ligger og læser til langt ud på natten.

Jeg har ingen anelse om hvilken væglampe det skal være endnu, og derfor tog jeg mig lige en runde på diverse bolig indretnings sider på nettet, for at få en idé om hvad der overhovedet findes på markedet. På den ene side syntes jeg det kunne være fedt med en helt enkel og stilren væglampe over mit sengebord, men på den anden side findes der også bare så mange sjove og fantasifulde væglamper.

  
 

 Lightyears // &tradition // House Doctor // Marset

Jeg fandt heldigvis frem til en masse flotte væglamper – og selvom de ikke alle lige er min stil, kan jeg uden tvivl godt finde en der vil passe perfekt over mit sengebord.  Jeg syntes b.la. den sorte med kobber inde i skærmen fra House Doctor er brand flot, eller den lille fikse fra Lightyears. De er begge meget enkle og stilrene, hvilket jeg tror jeg bliver rigtig tilfreds med i mange år frem. Dog er der flere af den lidt spøjse slags ,jeg også syntes rigtig godt om.

Krizant // Northern Lighting // Northern Lighting // Ball
Som f.eks. det sjove lysene skilt fra Northern Lighting. Selvom det måske ikke ligefrem er den ideelle lampe til soveværelset, syntes jeg nu stadig den er genial, og var simpelthen nødt til at have den med her. Jeg tror den fine væglampe ville være super fed i et køkken eller evt. en gang, så man rigtig kan benytte den til at skrive små noter på. Desværre har jeg hverken brug for, eller for den sags skyld plads til den nogen steder – men fed det er den! Jeg syntes også væglampen fra Ball er super fin. Jeg elsker den klare gule farve, men hvis man er mere til kobber eller lilla er det også en mulighed – for Ball væglampen findes i et hav af farver.

Hvis jeg i sidste ende, ender med en væglampe kunne jeg faktisk godt forestille med mig det blev en Ball væglampe – i den ene eller anden farve. Den er simpel, fin og fås til en rigtig fornuftig pris. Har i en favorit væglampe?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment