Det kunne jeg virkelig godt tænke mig en dag! Men det er nu ikke det, indlægget her skal handle om. Nej det skal handle om min seneste tatovering, som er en luftballon!

Jeg begyndte jo på min højre arm, med denne lille blomst tilbage i starten af november og den havde jeg et ønske om, at samme tatovør skulle færdiggøre. Jeg er super tilfreds med resultatet og glæder mig bare til, vejret bliver lidt varmere herhjemme, så de ikke skal gemmes væk bag tykke trøjer hele tiden.

Har i fået nogle fede nye tatoveringer?

luftballon-1 luftballon-2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Hvor er de altså super fine! Jeg har selv lige fået lavet 2 nye, på lår og skinneben. Og jeg kan næsten ikke vente med at blive færdig med armen!

  • M. Vinter Reply

   Mange tak Julie 😀 Uhh lækkert! Må jeg se?
   Det kan jeg godt forstå – jeg vil virkelig også gerne have flere, men efter at have givet ca. halv pris i Asien, bliver man altså lidt nærig herhjemme 😛

 2. Jeg har heldigvis fundet en rigtig god tatovør, der også er rimelig billig. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du har givet for dine projekter, men jeg fik for eksempel 6 timer og en creme for 1400 kr. Nu kan jeg desværre ikke smide billeder ind i kommentaren, men du kan se lidt af dem på IG (aaemoos) 🙂

  • M. Vinter Reply

   Lækkert! Man kan nok finde nogle gode deals – især hvis man skal ha’ lavet mere.
   Kan dog ret godt li’ at rejse, så det passer jo perfekt sammen 😛

   Der smutter jeg da lige ind og kigger med det samme 😉

Write A Comment