Der går helt tattoo i den, i denne uge med besøg både fra Debbie og Signe til en gang hvis mig din tattoo og selvfølgelig skal i jo også have en omgang Fredags INK! Jeg håber i får en masse inspiration til jeres egne tattooprojekter – det er jo i hvert fald lige årstid for det.

Jeg har småskrantet lidt hele ugen, så nu vil jeg ha’ mig en stille og rolig fredag under dynen, med en masse selvforkælelse, så jeg forhåbentlig kan blive rigtig frisk igen. Go fredag!

fredgasink15.6

fredgasink15.8

fredgasink15.4

fredgasink15.3

fredgasink15.2

fredgasink15.7

fredgasink15.1

SONY DSC

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

  1. Matthew Stendal Reply

    Elsker, at se hvilke tatoveringer forskellige mennesker har. Der findes en masse sindsyg dygtige tatovører der kan lave de fedeste tatoveringer og stor respekt til dem.

Write A Comment