Der går helt tattoo i den, i denne uge med besøg både fra Debbie og Signe til en gang hvis mig din tattoo og selvfølgelig skal i jo også have en omgang Fredags INK! Jeg håber i får en masse inspiration til jeres egne tattooprojekter – det er jo i hvert fald lige årstid for det.

Jeg har småskrantet lidt hele ugen, så nu vil jeg ha’ mig en stille og rolig fredag under dynen, med en masse selvforkælelse, så jeg forhåbentlig kan blive rigtig frisk igen. Go fredag!

fredgasink15.6

fredgasink15.8

fredgasink15.4

fredgasink15.3

fredgasink15.2

fredgasink15.7

fredgasink15.1

SONY DSC

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Matthew Stendal Reply

    Elsker, at se hvilke tatoveringer forskellige mennesker har. Der findes en masse sindsyg dygtige tatovører der kan lave de fedeste tatoveringer og stor respekt til dem.

Write A Comment