Bedre sent end aldrig ikke?! Endte med en lidt spontan bytur i går, efter en hel dag i Silkeborg, hvor jeg var med til at pynte op til Jyske Banks julefrokost, så derfor nåede jeg desværre, ikke at få lavet et indlæg til jer! Det skal i selvfølgelig have i dag, og efter at have haft besøg af Tenne forleden i Vis mig din tattoo, kunne jeg ikke lade være med at blive inspireret af hendes flotte påbegyndte ben sleeve.

Det er noget i projekt at få et ben sleeve, men hold fast hvor findes der også bare nogle flotte og vildt gennemførte af slagsen derude. Selvom i måske ikke lige står og skal begynde på et helt sleeve, så håber jeg alligevel at de fede billeder her kan inspirerer!

fredagsink24.9

fredagsink24.7

fredagsink24.4

fredagsink24.5

fredagsink24.1

fredagsink24.8

fredagsink24.3

fredagsink24.6

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment