Bedre sent end aldrig ikke?! Endte med en lidt spontan bytur i går, efter en hel dag i Silkeborg, hvor jeg var med til at pynte op til Jyske Banks julefrokost, så derfor nåede jeg desværre, ikke at få lavet et indlæg til jer! Det skal i selvfølgelig have i dag, og efter at have haft besøg af Tenne forleden i Vis mig din tattoo, kunne jeg ikke lade være med at blive inspireret af hendes flotte påbegyndte ben sleeve.

Det er noget i projekt at få et ben sleeve, men hold fast hvor findes der også bare nogle flotte og vildt gennemførte af slagsen derude. Selvom i måske ikke lige står og skal begynde på et helt sleeve, så håber jeg alligevel at de fede billeder her kan inspirerer!

fredagsink24.9

fredagsink24.7

fredagsink24.4

fredagsink24.5

fredagsink24.1

fredagsink24.8

fredagsink24.3

fredagsink24.6

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment