Det kan nogen gange være utrolig fristende at følge så mange tattoo shops og dygtige tatovører på de sociale medier, når de fra tid til anden smider aflysninger op og derfor tilbyder super gode priser, for så flotte tattoos! Heldigvis har jeg lige økonomien der holder mig tilbage, for det er godt nok fristende! Hvis jeg skal være ærlig tror jeg nu heller ikke jeg kunne finde på, at beslutte mig for en ny tattoos så hurtigt, men på den anden side tog det kun en dag, da jeg fik denne lille sag med hjem fra Malaysia – så man skal aldrig sige aldrig!

fredagsink49.4fredagsink49.2fredagsink49.3fredagsink49.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment