Jeg har før skrevet om dyre tattoos og dermed også vist jer en masse flotte billeder, men der findes virkelig også mange! Derfor har jeg dedikeret denne omgang Fredags INK til dyrets rige. Jeg har selv en dyre tattoo, som jeg er utrolig glad for – hvis i ikke allerede har set den finder i den i indlægget lige her. Jeg tror ikke det er den sidste dyre tattoo til samlingen, da jeg virkelig godt kunne tænke mig en realistisk af slagsen engang.

Hvad skal i få weekenden til at gå med? Jeg smutter ud og får en øl med en veninde her om en times tid, og i morgen regner jeg med at bruge i Botanisk have til Stella Polaris – måske ses vi?

fredagsink5.3

fredagsink5.4

fredagsink5.6

fredagsink5.7

fredagsink5.1
Processed with VSCOcam with hb2 preset

fredagsink5.2

fredagsink5.8

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment