Har haft en travl uge, hvor den både har stået på en tur i Skandinavisk Dyrepark og Legoland, samt en masse hygge med familie, kæreste og venner. Man skal jo nyde det sidste af sin ferie, og for mit vedkomne starter studiet på tirsdag – og jeg glæder mig som et lille barn! Begynder i også snart på studie?

Derfor er denne uges Fredags INK også blevet en smule forsinket, men selvfølgelig skal i have det alligevel! Jeg har denne gang kigget lidt mere på tattoos indenfor stilarten dotwork. Det er ikke længe siden jeg skrev et indlæg, hvor jeg fortalte og viste lidt om denne stilart, som jeg er helt vild med! Jeg har derfor også siden fundet en masse feder billeder frem, som jeg selvfølgelig ikke syntes i skal gå glip af. Enjoy!

fredagsink7.6

fredagsink7.2

fredagsink7.7

fredagsink7.8

fredagsink7.4

fredagsink7.1

fredagsink7.3

fredagsink7.5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Ikke lige mine favorit tattoos :/

  Og ingen studiestart til mig, men derimod en Compell start, som du nok ved – glæder mig!

  • M. Vinter Reply

   Hver sin smag – heldigvis 😀

   Ja selvfølgelig ved jeg det – skal nok blive rigtig spændende 😀 Mon ikke også vi kommer til at se lidt til hinanden 😉
   Held og lykke

Write A Comment