Har haft en travl uge, hvor den både har stået på en tur i Skandinavisk Dyrepark og Legoland, samt en masse hygge med familie, kæreste og venner. Man skal jo nyde det sidste af sin ferie, og for mit vedkomne starter studiet på tirsdag – og jeg glæder mig som et lille barn! Begynder i også snart på studie?

Derfor er denne uges Fredags INK også blevet en smule forsinket, men selvfølgelig skal i have det alligevel! Jeg har denne gang kigget lidt mere på tattoos indenfor stilarten dotwork. Det er ikke længe siden jeg skrev et indlæg, hvor jeg fortalte og viste lidt om denne stilart, som jeg er helt vild med! Jeg har derfor også siden fundet en masse feder billeder frem, som jeg selvfølgelig ikke syntes i skal gå glip af. Enjoy!

fredagsink7.6

fredagsink7.2

fredagsink7.7

fredagsink7.8

fredagsink7.4

fredagsink7.1

fredagsink7.3

fredagsink7.5

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

 1. Ikke lige mine favorit tattoos :/

  Og ingen studiestart til mig, men derimod en Compell start, som du nok ved – glæder mig!

  • M. Vinter Reply

   Hver sin smag – heldigvis 😀

   Ja selvfølgelig ved jeg det – skal nok blive rigtig spændende 😀 Mon ikke også vi kommer til at se lidt til hinanden 😉
   Held og lykke

Write A Comment