Jeg synes, foden er en vildt flot placering til en tatovering! Den traditionelle delfin på anklen, er ikke lige min kop te, men både siderne og fladen ovenpå foden, kan se rigtig flot ud, når den bliver dekoreret!

Min ene fod er allerede udsmykket med en lille gecko, som er et minde fra min tid på Borneo. Men den anden fod kunne sagtens klare lidt dekoration, når jeg en dag finder det rette motiv! Desværre synes jeg bare det gjorde vildt nas, at få en tatovering på indersiden af foden! Men ja hvad gør man ikke for skønheden.

fredagsink93.1 fredagsink93.3fredagsink93.2fredagsink93.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment