I sidste omgang af Fredags INK kiggede jeg lidt nærmere på tatoveringer til brystet. Min kæreste har nemlig et ønske om en dag at få en tattoo netop der. I min søgen stødte jeg på ret mange fede tattoos til det modsatte køn, også i dette område – og dem skal i selvfølgelig ikke snydes for.

Jeg har før kigget lidt på underboob tattoos, fordi det var der, jeg regnede med de fleste kvinder blev tatoveret, når vi snakker bryst regionen. Og selvom det er et populært område og der findes enormt mange flotte motiver, så er der flere der også vælger området over brysterne. Manner jeg tror det gør nas at få en tattoo der – men flotte det er de!

fredagsink97.1 fredagsink97.2 fredagsink97.3 fredagsink97.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment