I sidste omgang af Fredags INK kiggede jeg lidt nærmere på tatoveringer til brystet. Min kæreste har nemlig et ønske om en dag at få en tattoo netop der. I min søgen stødte jeg på ret mange fede tattoos til det modsatte køn, også i dette område – og dem skal i selvfølgelig ikke snydes for.

Jeg har før kigget lidt på underboob tattoos, fordi det var der, jeg regnede med de fleste kvinder blev tatoveret, når vi snakker bryst regionen. Og selvom det er et populært område og der findes enormt mange flotte motiver, så er der flere der også vælger området over brysterne. Manner jeg tror det gør nas at få en tattoo der – men flotte det er de!

fredagsink97.1 fredagsink97.2 fredagsink97.3 fredagsink97.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment