Jeg skrev for en lille måneds tid siden et indlæg om, hvordan man kunne indrette med fan relaterede plakater af den lidt geeky slags – som f.eks. Star Wars, Ringenes Herre og Batman! Jeg syntes personligt der var nogle vildt fine og anderledes måder at gøre det på, også uden at det blev for meget.

I dag vil jeg tage fat i det næste emne – nemlig diverse figurer, også indenfor det samme univers. I tænker nok straks, at det slet ikke er noget for jer, med en kæmpe Stormstrooper i stuen, men det kan også sagtens gøres mere diskret. Personligt ville jeg dog elske en kæmpe Starwars figur f.eks. i soveværelset, men jeg er nok heller ikke helt ligesom gennemsnittet!

Geeky indretning #2

Herhjemme har vi f.eks. disse to bobbleheads fra Batman! Det skal ikke være en hemmelighed, at det er min kærestes, og at jeg var en smule skeptisk da han købte dem, men jeg er faktisk begyndt at syntes ret godt om dem. Først og fremmest er jeg vild med, at de ikke bare er et eller andet billigt plastisk halløj fra Kina, men derimod håndmalet og derfor virkelig flotte og detaljerede!

geekyindretning2.10

geekyindretning2.6

geekyindretning2.3

geekyindretning2.5

Det er måske ikke alle der kan vænne sig til et par bobbleheads i stuen, men så er det jo godt der er SÅ mange andre muligheder, hvis man nu alligevel skulle have lyst til, at have et eller andet geeky i sin indretning. Jeg syntes i hvert fald det er en sjov og unik måde at indrette sig på, som ens kæreste sikkert heller ikke vil brokke sig over.

geekyindretning2.11

geekyindretning2.9
geekyindretning2.4

geekyindretning2.2

geekyindretning2.1

Som i kan se findes der ligesom med plakaterne, som jeg skrev om sidst, virkelig mange sjove og fede alternativer til helt traditionelle figurer, fra diverse film eller serier. Jeg håber nogle af billederne her kan inspirerer jer, hvis i skulle have lyst til, at give jeres hjem et lidt anderledes tvist!

Vores bobbleheads er af mærket Neca, og de laver en masse fede af slagsen. Hvis det evt. er noget kan i se deres sortiment lige her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment