Herhjemme er vi begge to sygt Star Wars fans, og selvom jeg er lidt imod at bruge alt for mange figurer, plakater osv., der er fan-relaterede på den ene eller anden måde, i indretningen, syntes jeg ret godt om enkelte elementer hist og her. Det skal efter min mening gøres med måde, og man skal ikke bare tage den første og bedste plastisk figur, man kan finde online!

I det første indlæg her vil jeg skrive om, og finde lidt eksempler på hvordan man kan indrette med fan-relaterede plakater. Jeg tager mest udgangspunkt i de lidt nørdet film, som f.eks. Star Wars, Batman og Ringens Herre, men stort set lige meget hvad man er fan af, kan man implementerer det i sin indretning, på den ene eller anden måde.

geekyindretning1.11

geekyindretning1.12

I vores lille hjem har vi ikke så meget hængende på væggene indenfor denne genre, men det er bestemt ikke fordi vi ikke har fundet noget, vi godt kunne tænke os – det er bare lige det der med at vælge. Noget har vi dog fremme, nemlig disse to små Star Wars billeder, som jeg har købt med hjem fra London, da jeg var på studietur der på 2. semester. Billederne er købt hos en gadesælger, der selv malede dem, og derfor kun havde meget få af hver – og selvfølgelig skulle jeg have dem med hjem! De var ikke helt billige, men jeg syntes de var tilpas anderledes, og vidste at dem skulle vi nok blive glade for.

geekyindretning1.6

geekyindretning1.5

geekyindretning1.9

geekyindretning1.4

geekyindretning1.7

Jeg har forsøgt at finde nogle billeder frem til jer, så i kan få en idé om, hvordan andre vælger at indrette sig med forskellige fan-relaterede plakater og billeder. Jeg kan personligt rigtig godt li’ mange af de traditionelle plakater, eller noget der minder meget om, men det har været lidt af en udfordring, at finde eksempler på at folk bruger disse i deres indretning.

geekyindretning1.10

geekyindretning1.8

geekyindretning1.3

geekyindretning1.1

geekyindretning1.2

Men derimod findes der virkelig mange nye, anderledes og meget dekorative plakater, som i kan se et bredt udvalg af her. Der er mange super flotte imellem, men nogle af dem er dog også lidt for alternative til min smag – men vi er jo heldigvis alle forskellige!

På mange af disse billeder syntes jeg, at menneskerne bag, har formået at finde en fin balance, så man kan bruge forskellige fanrelaterede plakater i indretningen, uden det bliver for meget. En god måde man også kunne gøre det på kunne også være at lave en billedvæg – så det blev en blanding af alt muligt man selv syntes var fedt. Det kunne jeg på sigt godt finde på, da jeg syntes det er en god og personlig måde, at vise sine billeder frem – geeky el ej.

Hvis det gerne må være lidt traditionelt, men stadigvæk anderledes har min kæreste fundet den fedeste side, hvor det er muligt at finde Star Wars concept art – og her skal vi med sikkerhed have anskaffet os lidt fra. Flere af billederne er lavet inden Star Wars filmene kom, og er derfor meget unikke – lige noget der falder i vores smag! I kan finde siden lige herKunne i finde på at indrette med fanrelaterede plakater eller billeder, eller jeg den eneste der lidt geeky?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: Geeky indretning #2

  2. Pingback: Geeky indretning #3

Write A Comment