Det er godt nok ved at være lidt tid siden jeg skrev det første indlæg om geeky indretning, men jeg har altså lige et sidste indlæg i ærmerne om det, at indrette med de lidt geeky ting, som blandt andet kan bestå af plakater eller figurer med diverse superhelte, som de sidste to indlæg handlede om.

Der findes jo nemlig så uendeligt mange andre ting, man kan dekorer sit hjem med inden for denne genre, end kun figurer og plakater og jeg kunne ikke lade være med at finde lidt inspiration til jer (og mig selv!). Som jeg har vist før, har min kæreste og jer lidt forskellige geeky ting herhjemme, da vi begge er ret så skudt i Star Wars, men jeg er desværre løbet tør for eksempler fra mit eget hjem og i må derfor ’nøjes’ med de fantastiske påfund, som andre har hittet på!

Geeky3.3

geeky3.1

Geeky3.4

Geeky3.5

Som i kan se, kræver nogle af disse idéer lidt mere plads en blot en lille figur, men selvom om det måske ikke lige er mig og lave et helt soveværelse dedikeret til Batman, så er det alligevel lidt fedt! Jeg syntes wallstickers er en sjov måde at udsmykke på, men for at være ærlig er de desværre ikke så meget mig. Jeg kunne derimod godt finde på at anskaffe mig et klistermærke med Star Wars til min Mac. Og hvis jeg skal gå all in, så er jeg helt forgabt i væggen med lyssværdene – det er da bare for fedt!

Geeky3.8

Geeky3.7

Geeky3.6

Geeky3.2

Mens jeg kiggede efter billeder på diverse sider til jer, kom jeg i tanke om, at jeg faktisk har to fine LEGO Star Wars nøgleringe (selvfølgelig R2D2 og C3PEO) i mit nøgle bundt, men da de er ved at være ret så slidte, syntes jeg ikke lige de var værd at tage billeder af! Har i nogle sjove og måske lidt geeky samleobjekter eller pynteting hjemme hos jer?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment