En hurtig hilsen fra mig i dag! Jeg vil egentlig bare lige gøre jer opmærksomme på at jeg for i så længe siden lagde en lækker giveaway op på bloggens Facebook side. Jeg har ikke prøvet at afholde konkurrencer der før, og er derfor meget spændt på hvordan det kommer til at gå.giveawayface

Jeg syntes selv præmien er rigtig fed – jeg har nemlig været så heldig at lave et samarbejde med Livingshop, og i har derfor mulighed for at vinde hele to flotte House Doctor lamper. Hvis det ikke er gået op for jer endnu, så er jeg stor fan af House Doctor og er derfor også rimelig misundelig!

Hvis i ikke allerede kender Livingshop, syntes jeg helt bestemt siden er et besøg værd, hvis man ligesom mig godt kan li’ at kigge lidt på flotte ting til hjemmet online. De har et kæmpe udvalg af alt inden for interiør!

Men ja smut forbi Facebook og vær med!

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment