Jeg ved jo i er vilde med Kähler, og det kan jeg virkelig godt forstå, for de har jo nogle skønne sager, og derfor har jeg fået et lille samarbejde i hus med dem, som kommer jer til gavn!

Jeg må indrømme, at jeg ikke selv ejer meget fra mærket, men i det hele taget har jeg ikke særlig meget keramik i mit hjem. Min kæreste og jeg har dog efter drømmene om et kolonihavehus har taget fart, snakket en del om flot keramik, der kunne pynte i sådan et lille hyggeligt hus og her ville mange af Kählers flotte produkter bestemt være velkomne!

kähler3Hvis i smutter forbi bloggens Facebook og deltager i den giveaway jeg netop har lagt op, kan i blive den heldige vinder af et flot sæt med de her tre Unit miniature opbevaringskrukker. Krukkerne kan fås i hvid, som her på billederne, men hvis i skulle have lyst til noget andet, er de også at finde i grå, mokka og rosa. Det eneste i skal gøre er, at skrive hvad i kunne tænke jer at komme i de fine små krukker, hvis i skulle blive den heldige vinder. Skynd jer at kigge forbi!

kähler1Hvad synes i egentlig om billederne? Min kæreste og jeg hyggede os rigtig meget nede i haven med at få taget dem, og jeg synes faktisk de er blevet ganske gode!

– Sponsoreret af Kähler –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

14 Comments

 1. Slik, snacks, nødder eller den slags 🙂 De er rigtig flotte… Og billederne er også blevet rigtig fine… Krukkerne passer godt ind i naturomgivelserne 🙂

  • M. Vinter Reply

   Skynd dig at smid en kommentar på Facebook – det er nemlig der giveawayen forgår 😀
   Mange tak, hvor er du sød. Ja det synes jeg nemlig også de gør.

 2. Perfekt sted at tage de billeder, matcher lågene 🙂
  Vil bruge dem til at pynte på mine hylder i køkkenet og der skal nok snige sig noget i den 😉

  • M. Vinter Reply

   Mange tak Connie – synes også det passede så godt sammen 😉
   Husk at smide en kommentar på Facebook for at være med i giveawayen 😀

 3. Gitte Irene Seloy Reply

  Jeg ville fylde dem med mitpastiller – og kærlighed. <3
  Og forære dem til min Moar. 🙂

  • M. Vinter Reply

   Hvor er du en sød datter 😉
   Du skal dog lige smutte forbi Facebook for at være med i giveawayen 😀

 4. Super fine billeder – flot fokus! 🙂 Er tosset med kontrasten mellem de rene hvide krukker og det smukke naturlige grønne. Og så går krukkernes låg jo hånd i hånd med naturkonceptet, eftersom låget er af træ. 🙂

  Jeg ville bruge 2 af dem til småt hjemmebag, såsom småkager og små knækbrød. Den sidste ville jeg bruge til hundegodbidder – da de pt. bliver opbevaret i grimme poser, som bestemt ikke pynter i køkkenet 🙂

  God mandag.
  Lea.

  • M. Vinter Reply

   Tak for ros Lea – det er altid dejligt 😉
   Du skal lige smutte forbi Facebook for at være med i giveawayen 😀

 5. Frederikke S. Reply

  Super fine billeder! 🙂
  Tror jeg ville fylde dem med snacks som nødder eller chokolader.

Write A Comment