Vi har en krog i soveværelset hvor vi rigtig godt på sigt, kunne tænke os at få en rigtig flot og lækker stol! Vi har snakket lidt frem og tilbage om, om det ikke skulle være en gyngestol – for vi syntes begge to at gyngestole kan være noget så lækre at sidde i.

Der kommer nok til at gå en rum tid før vi bestemmer os for den helt rette stol, men imellem tiden kan jeg jo godt drømme mig lidt væk. For hvis vi havde nok penge at gøre med – kunne jeg snildt finde på at klikke en af de her basser hjem til os.

gyngestole5   gyngestole8
    gyngestole4 gyngestole7
Magis // Kartell // Trip Trap // Wegner
Der findes et væld af forskellige gyngestole – og selvom jeg syntes de gamle og traditionelle af slagsen har en hel speciel charme, er der altså også et eller andet over de lidt anderledes, moderne og funcky versioner. En der virkelig overraskede mig var gyngestolen fra Magis! Jeg har ingen idé om den er komfortabel at sidde i, men flot det er den! En anden lidt utraditionel gyngestol jeg syntes godt om er den lave fra Trip Trap, dog tror jeg mere jeg syntes den passer på en terrasse frem for i et soveværelse.

gyngestole6  gyngestole1
gyngestole2 gyngestole3
Stingray // Liva // Wegner // Wegner
Jeg tror mest af alt jeg godt kunne tænke mig en gammel og lettere slidt gyngestol fra et loppemarked et eller andet sted, men desværre er det jo ikke sikkert jeg nogensinde finder sådan en. Den sorte Wegner gyngestol er nok den der kommer tættest på min drømme gyngestol. Gyngestolen designet af Wegner kan fås både i eg, bøg og i sort, som jeg har taget med her. Jeg har på ingen både besluttet hvilken en af dem der er min favorit, men tror nu jeg hælder mest til en i træ. Drømmer i også om en gyngestol?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment