Jeg forsøgte først på sommeren med min første omgang limonade nogensinde. Jeg syntes den blev en smule for sød, men min søde kæreste var kæmpe fan af blandingen mellem sødt og surt. Fordi han var så vild med limonaden, kom jeg til at love at lave det en gang mere inden jeg smuttede i praktik. For det ikke skulle være helt det samme som sidst, forsøgte jeg denne gang at komme lidt hindbær i. Opskriften er stort set ligesom sidst, og hvis man ikke lige er til hindbær, er der også et væld af andre frugter der kan bruges til limonade.

Hindbær limonade opskrift

  • 4 lime
  • 4 citroner
  • Ca. 100-150 g hindbær (jeg brugte frosne)
  • 200 gram rørsukker

Hindbær limonade færdige resultat

Limonaden blev ligesom sidst dejlig forfriskende og jeg syntes personligt hindbærrene gav et lækkert pift. Min kæreste foretrak den første limonade jeg lavede, men jeg kan helt klart bedst lide hindbær limonaden. Hvilken limonade fortrækker i? 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment