Jeg forsøgte først på sommeren med min første omgang limonade nogensinde. Jeg syntes den blev en smule for sød, men min søde kæreste var kæmpe fan af blandingen mellem sødt og surt. Fordi han var så vild med limonaden, kom jeg til at love at lave det en gang mere inden jeg smuttede i praktik. For det ikke skulle være helt det samme som sidst, forsøgte jeg denne gang at komme lidt hindbær i. Opskriften er stort set ligesom sidst, og hvis man ikke lige er til hindbær, er der også et væld af andre frugter der kan bruges til limonade.

Hindbær limonade opskrift

  • 4 lime
  • 4 citroner
  • Ca. 100-150 g hindbær (jeg brugte frosne)
  • 200 gram rørsukker

Hindbær limonade færdige resultat

Limonaden blev ligesom sidst dejlig forfriskende og jeg syntes personligt hindbærrene gav et lækkert pift. Min kæreste foretrak den første limonade jeg lavede, men jeg kan helt klart bedst lide hindbær limonaden. Hvilken limonade fortrækker i? 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment