Jeg er personligt helt vildt med at følge med i andres måde at indrette sig på, og her bliver Instagram tit benyttet. For selvom det ikke nødvendigvis er super fancy lejligheder, fotograferet til UG, som man ofte finder på Pinterrest. Så er det en hyggelig og personlig måde at få et indblik i hvordan helt normale mennesker, som dig og mig, har valgt at indrette deres hjem.

Jeg har fulgt Julie (juliewp) et lille stykke tid nu på Instagram, og jeg er VILD med hendes lejlighed! Derfor kunne jeg heller ikke dy mig for at skrive og høre hendes, om hun ikke kunne tænke sig at lave et lille samarbejde med mig. Så vi kunne få et indblik i hvem Julie er, samt en lille rundvisning i hendes lækre lejlighed – og heldigvis var Julie helt frisk på den idé!

Julie12

Julie21

Julie17

Julie er 24 år og bor med sin kæreste midt i Ålborg, hvor hun til dagligt læser kommunikation. Julie drømmer om at blive journalist inden for bolig og interiør verdenen, og skal snart i praktik på et boligmagasin. Selvom jeg kun lige har lært Julie at kende, er jeg slet ikke i tvivl om at hun vil passe perfekt ind sådan et sted – og jeg er næsten sikker på i syntes det samme, efter at have set lidt flere billeder af hendes flotte hjem.

Julie4

Julie16

Julie2

Julie8

Julie har fortalt mig at hun er meget kreativ og elsker at skabe nogle smukke ting ud fra få midler – hvilket man jo ikke kan sige andet til, end at være et stort plus som studerende, hvor økonomien jo ikke rækker til dyre designer møbler. Og Julie har heldigvis også en rigtig handy kæreste, der hjælper hende med en masse byg-selv-projekter.

Julie18

Julie6

Julie19

Jeg har stillet Julie en række spørgsmål om hendes hjem, personlige stil og om hendes fremtidige projekter i lejligheden.

Hvad betyder dit hjem for dig? 

Mit hjem betyder rigtig meget for mig. Det er her vi opholder os det meste af vores vågne timer, og derfor synes jeg også det er vigtigt at det afspejler lige netop os (nok mest mig :-)). Når vi opholder os her så meget er det vigtigt for mig, at her er hyggeligt og rart at være. 

Hvad er det mest underlige i dit hjem? 

Det mest underlige … Hmm, den var svær. Egentlig synes jeg ikke jeg ejer noget decideret underligt, måske andre synes det ;-). 

Har du nogle nye projekter i ærmerne?

Lige pt. drømmer jeg om en ny sofa og en hjemmebygget væg til væg reol. Det er dog ikke projekter, der bliver til en realitet lige pt., da jeg drømmer om en gammel Wegner, som er en anelse dyr, som studerende.  

Julie14

Julie11

Julie10

Hvorfor har du valgt at indrette med så meget grønt?

Jeg elsker dét som planter tilfører indretningen – liv, farve og duft. Jeg har altid vokset op med en mor, der satte pris på en frisk buket liljer på bordet. Jeg synes det er en skøn måde at få naturen ind i boligen på, og bestemt også fordi vi bor på femte sal og der derfor er langt ned til det grønne græs, og vores lejlighed er desværre ikke udstyret med en lækker stor altan.  

Hvordan vil du beskrive din egen stil? 

Jeg har svært ved at beskrive min egen sti,l da jeg en dag kan have lyst til at have et hvidt i hvidt rum, mens jeg den efterfølgende dag kan få lyst til at male en grøn-blå væg. Jeg er meget styret af, hvad jeg synes er smukt og anderledes (og selvfølgelig tidens trends), frem for hvad der burde passe ind i en bestemt “stilretning”. Derfor er mit hjem også indrettet med en masse små rum i rummet, hvor der mikses med nyt og gammelt, retro og moderne, miks af træsorter og så videre. 

Julie22

Julie13

Julie3

Julie1Mange tak til Julie fordi vi måtte komme på visit i din dejlige lejlighed! Det har bestemt givet mig nogle skønne idéer, og jeg håber også i har nydt at lære Julie at kende. Julie ligger en masse skønne billeder ud på sin Instagram profil, og jeg syntes bestemt i skal smutte forbi og følge hende!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

5 Comments

    • M. Vinter Reply

      Ja vi virkelig også glad for at Julie indvilligede i at vi måtte kigge indenfor – hun bor noget så skønt 😀

  1. Pingback: Hjemme hos Sabina

Write A Comment