Håber i kunne li’ min sidste og også første boligreportage, hvor vi var hjemme forbi søde Julie. Jeg blev i hvert fald personligt meget inspireret af hendes lækre og anderledes lejlighed i centrum af Aalborg. I dag skal vi besøge en anden inspirerende dame, der poster flotte billeder af sin indretning på Instagram – nemlig Sabina Zink (sabinazink).

Sabina bor til dagligt i Odense hvor hun læser Dansk/Nordisk på Uni. Her har hun har været så heldig at få fat i en lækker studiebolig på 52 km2 – og det er selvfølgelig her vi skal kigge forbi i dag.

boligreportage2.7

Processed with VSCOcam with t1 preset

boligreportage2.4

Sabina er vokset op på en nedlagt gård i Vestjylland, og hun nikker selv genkendende til at hendes rødder har haft stor betydning for hendes boligindretning. Sabina har nemlig indrettet sin lejlighed med en blanding af romatik, genbrug og rå materialer, som til sammen skaber den helt rigtige form for bondegårdsidyl, der gør at Sabina føler sig hjemme.

Og netop det med at føle sig hjemme og tilpas i sin indretning har stor betydning for Sabina. Derfor har hun også valgt at gøre sit hjem meget personligt, med mange små finurligheder her og der – så ingen af hendes venner eller bekendte er i tvivl om hvem der bor her.

Processed with VSCOcam with t1 preset

boligreportage2.1

boligreportage2.9

Hvad betyder dit hjem for dig?

Mit hjem har en stor betydning for mig, idet at det er der jeg bruger det meste af min tid. Jeg holder af at være derhjemme, og det skal derfor også være et rart sted at være. Jeg skal føle mig hjemme og dette har jeg gjort via at bringe lidt gamle rå materialer ind i byens centrum og i mit nye centrum. 

Hvad er det mest underlige i dit hjem?

Det er nok to bamser, som jeg engang vandt i Legoland. Det er en giraf og en blæksprutte i pink og de er egentlig ikke flotte på nogen måde og muligvis også lidt barnlige, men det er tanken bag dem, som  jeg holder af. De er gode minder om gode veninder hjemmefra ved dem og det er dejligt at blive mindet om dem, når man ikke længere bor samme sted. Det bringer smil på læben.

boligreportage2.16

boligreportage2.8

boligreportage2.3

Hvorfor har du valgt at indrette med så forskellige “genbrugsfund”?

Jeg er jo meget glad for det gamle og finder det egentlig enkelt og smukt. Jeg er meget glad for tanken om bondegårdsidealet igennem interiør. Jeg havde for nogle måneder siden i et fag, som hedder Skandinavisk sprog og litteratur, et emne om idealet om et skandinavisk bondeidyl og det gav mig muligvis en slags fascination til, hvordan en romantisk tanke om et hjem kan være, og hvordan mit hjem skal være. 

Jeg har gjort en del genbrugsfund, idet jeg finder det utrolig hyggeligt og elsker de små historier ved de enkelte ting, som man finder i diverse genbrugsbutikker. Jeg har f.eks. to karlekammerskabe i min lejlighed og elsker tanken ved, hvor gamle de er og hvad de har været igennem. 

boligreportage2.13

boligreportage2.6

boligreportage2.2

Har du nogle nye projekter i ærmerne?

Ja det har jeg. Ikke det største projekt, men vil i gang med at lave en væg fyldt med billeder over min sofa. Har et billede af Audrey Hepburn og The Beatles, som jeg meget gerne vil have op og hænge, samt andre klassiske og selvfølgelig retro billeder. Så det er det næste jeg skal i gang med, og jeg ser frem til det! 

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Gammel, rå og romantisk. Det er de tre ord som falder mig bedst ind, med hensyn til min stil og indretning. 

boligreportage2.5

boligreportage2.11

boligreportage2.10

Tusind tak til Sabina, fordi vi måtte kigge indenfor i dit hjem! Jeg håber i er blevet inspireret af de mange billeder fra Sabinas lejlighed, og hvis i skulle have lyst til at se endnu mere, så kan jeg kun anbefale at smutte forbi hendes spændende profil på Instagram!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment