Så er dagen endelig kommet, hvor jeg skal aflevere min hovedopgave, og jeg er en glad pige! Jeg nåede det hele til tiden og er selv ganske tilfreds med mit resultat – så må vi bare vente og se om vejleder og sensor også syntes det er noget værd. Heldigvis når jeg lige en velfortjent juleferie, inden den igen kommer til at stå på eksamens mode! Hvordan ser det ud med jeres juleferie? Er den også lige om hjørnet?


Aflevering af opgave og påbegyndt juleferie, skal selvfølgelig fejres med lidt Århus hygge i aften. Den står på lidt lækkert mad og derefter en tur i teateret til Kim Larsen teaterkoncert. Glæder mig så meget! Der skal selvfølgelig nok komme mere om den koncert senere. Rigtig god juleferie til jer!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment