Det kan tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har besøgt i Ilva i Aarhus. Men efter at have set en del til brandet på de sociale medier igennem den seneste tid, tænkte jeg, at det måske var på tide at aflægge butikken et besøg. Jeg har to hængeplanter, der er ved at vokse ud af deres potter og gik derfor på jagt efter to nye hængepotter!

Hvorfor jeg har været så få gange i Ilva ved jeg egentlig ikke. Det handler nok om at butikken ligger lidt langt fra midtbyen og det først er i år, vi har fået en bil. Jeg tog turen til Skejby og kiggede forbi den store forretning.

Siden sidst jeg var der, er Ilva blevet opkøbt af Jysk. Derfor er den meget store butik nu delt op i to. Selvom butikken er halveret, synes jeg den var enorm og jeg var meget imponeret over deres store udvalg af møbler! Flotte og inspirerende miljøer, hvor man fik et godt indblik i deres udvalg, var opstillet på begge etager og jeg kunne godt finde på at genbesøge butikken, når vi en dag får lidt mere plads.

Selvom der også i interiørafdelingen var mange fine ting, så var udvalget faktisk ikke helt så stort, som jeg havde troet. Hængepotter kunne de desværre ikke være behjælpelige med – i hvert fald ikke nogle der passede lige i størrelse eller design, men der blev skrevet et par enkelte andre ønsker på listen. Jeg blev overrasket over, at man kunne finde en række andre brands end deres eget på hylderne især på stel, bestik og glas. En anden positiv overraskelse var smukke rustikke potter og lidt grønne planter ved udgangen.

Det blev ikke til nogle indkøb fra Ilva i denne omgang og selvom det var en overordnet positiv oplevelse at besøge butikken, så synes jeg desværre den manglede det sidste finish.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment