Rekordmange danskere vælger at investere i aktier og kryptovaluta. Det skyldes blandt andet mulighederne for at investere uden at forlade huset. Nedenfor kan du få gode ideer til hvordan du kan komme i gang med investering iført din pyjamas.

Kig på Bitcoin

Mange forbinder investering med Bitcoin. Det har længe været populært at købe Bitcoins eller dele af Bitcoins og opbevare dem til senere salg. På skrivende fod har en Bitcoin en værdi på mere end 68.000 amerikanske dollars efter at der blev slået nye rekorder for nyligt.

Det lyder allerede af meget, men i fremtiden kan den muligvis nå op på over 140.000 dollars i værdi, hvis forudsigelserne fra JP Morgan ender med at holde stik. Køb Bitcoins, hvis du også tror at værdien på kryptovalutaen nærmest kun lige er gået i gang og at den altså kan stige med mere end 100 procent i værdi.

Overvej Ethereum

I løbet af de seneste 12 måneder prisen på Ethereum gået fra omkring 500 til tæt på 5000 dollars. Derfor er der ikke kun mange, som vælger at investere i Bitcoin, der er nævnt ovenfor. Mange vælger at investere både i Ethereum og Bitcoin, eller det ene eller andet. Netop at investere i begge dele kan være en god helgardering, så du ikke satser alle dine penge på én hest. Husk på at det er din beslutning i den sidste ende.

Dogecoin kan være på vej op

Elon Musk har trukket mange overskrifter på det seneste. Blandt andet spurgte han sine Twitter followers om han skulle sælge en del af sine aktier i Tesla, og da de svarede ja, valgte han at følge trop.

Hele dette kan meget vel være forbundet med Musks planer med den digitale kryptovaluta Dogecoin, som ifølge rigmanden selv står foran en ”vigtig” opdatering. Hvad vil den opdatering blive? Det vides endnu ikke, men måske er det smart at investere, før den afsløres for verden. Det er op til dig at beslutte.

De gode gamle aktier

Mens investering i Bitcoin, Ethereum og Dogecoin er mere moderne, kan du naturligvis også overveje at investere i aktier. Før i tiden var aktieinvestering mere eller mindre begrænset til en bestemt del af befolkningen. Sådan ligger landet ikke nu til dags.

Det skyldes at du ikke behøver at forlade dit hjem, og at du kan researche aktier på nettet, før du vælger at investere i aktier fra Tesla, Novo Nordisk eller et tredje selskab. De to mægtige virksomheder er blot to eksempler og skal ikke tages som anbefalinger til køb af aktier. I sidste ende er det dig, som træffer den beslutning.

Skab gode rammer for din investering

Vi kan jo godt lide at fokusere på boligen, og det vigtigt at du har gode rammer for dit eventyr med investering. Sørg for at indrette boligen, så du har hyggelige omgivelser. Når du er bedst tilpas, vil du have nemmere ved at få mange timer til at gå med at læse om aktier, kryptovaluta og andre investeringer. Jo bedre du klæder dig selv på med information, desto større sandsynligheder har du for at opnå succes med dine investeringer.

Author

Write A Comment