Vi har valgt at skille os af med vores skrivebord i teaktræ. Selvom det var et klogt valg, fordi vi slet ikke brugte det mere, så savner jeg stadigvæk den gyldne farve og den helt bestemte glød, det gav det til rummet. Derfor har vi også snakket om, at skaffe os et andet møbel i de nuancer. Et møbel, som er lidt mere anvendeligt!

Jeg er stille og roligt begyndt at holde øje med lave skænke. Egentlig tænkte jeg teaktræ, som skrivebordet, men efter at have snuset lidt til palisander, er det faktisk den vej jeg hælder.

palisander palisander-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Teak er ikke udelukket, men jeg er ret vild med den lidt mørkere farve palisander har og de tydelige åre. Desværre er det ikke så let af finde, i hvert fald ikke hvis man har lidt krav til størrelse, stand, pris osv. Men mon ikke det skal lykkedes, at finde en smuk skænk på et tidspunkt. Selvom der tit kommer fine skænke op på nettet, så er jeg bare mere til loppemarkeder. Det er bare så svært, at finde noget i vinterhalvåret. Nogle anbefalinger til gode genbrug eller loppemarkeder med møbler, gerne i Midtjylland?

Skrivebordet havde vi igennem den helt store omgang, så det er vi i hvert fald klar til, hvis møblet har brug for lidt kærlighed. Men jeg håber nu at kunne finde noget, der ikke er alt for ramponeret.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment