Kender i Etsy.com? Hvis ikke, syntes jeg i skal skynde jer ind og kigge på den lækre hjemmeside lige her. På Etsy kan man købe alverdens ting fra hele verden i kategorierne Vintage, Handmade og Suppliesog de fleste sælgere er helt almindelige mennesker ligesom dig og mig. Jeg er vild med Etsy fordi der er så mange unikke ting, som man ikke kan købe andre steder. Jeg har fundet en række ting her, som jeg ville elske at få gennem min brevsprække. Har i en favorit?

Tryk på billederne for at få mere info om varen.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

8 Comments

 1. Jeg har ikke “turdet” at vove mig derind endnu….af skræk for ikke at kunne styre mig hi hi. Men det skal da snart prøves.
  Tak for dine tips 🙂
  Kh Nola

  • M. Vinter Reply

   Kan jeg godt forstå – prøver virkelig også at holde det til et minimum, for ellers kommer jeg bare til at bruge alt for mange penge 😉 Det var skam så lidt.

 2. Skønne skønne fund, dejligt smag du har. Det er da virkeligt svært at udvælge en favorit. Men uret er super flot og så imponerende håndværk. Tusind tak for tips!

  • M. Vinter Reply

   Mange tak 😉 Det kan jeg godt forstå – ville jeg nok heller ikke selv kunne 😀 Helt enig – jeg er også super imponeret!

 3. Pingback: Kamerarem - Inspiration til din næste kamerarem på Vinterfryd | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment