Jeg skrev for noget tid siden et indlæg om den fantastiske hjemmeside Etsy, og en af de ting jeg bl.a. havde kigget lidt på, var en nye kamerarem, eller faktisk flere, for jeg er ved at have mig en ret stor samling af kameraer – både digital og analog. Jeg syntes nemlig en almindelig sort kamerarem kan blive lidt kedelig i længden, og på Etsy er der virkelig et bredt udvalg af fede kamera remmer. Selvfølgelig kunne man også gå gang med et DIY projekt og selv lave sig en ny kamerarem? Anyway vil egentlig bare rigtig gerne inspirerer jer til at få piftet de kedelige kamera remme lidt op – enjoy!

Kamerarem i mange farver

læder kamerarem i brun

kamerarem i hvis og blå

indianer inspireret em

rem til kamera plastik i blå

 kamerarem i hvis med tekst

navne kamerarem

 kamera remme i farver

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

Write A Comment