Jeg skrev for noget tid siden et indlæg om den fantastiske hjemmeside Etsy, og en af de ting jeg bl.a. havde kigget lidt på, var en nye kamerarem, eller faktisk flere, for jeg er ved at have mig en ret stor samling af kameraer – både digital og analog. Jeg syntes nemlig en almindelig sort kamerarem kan blive lidt kedelig i længden, og på Etsy er der virkelig et bredt udvalg af fede kamera remmer. Selvfølgelig kunne man også gå gang med et DIY projekt og selv lave sig en ny kamerarem? Anyway vil egentlig bare rigtig gerne inspirerer jer til at få piftet de kedelige kamera remme lidt op – enjoy!

Kamerarem i mange farver

læder kamerarem i brun

kamerarem i hvis og blå

indianer inspireret em

rem til kamera plastik i blå

 kamerarem i hvis med tekst

navne kamerarem

 kamera remme i farver

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment