Loppemarkeder er skønne – og endnu bedre når vejret også er til det, så det krydser jeg fingre for det er på lørdag. Der er nemlig det meget populære flagstang marked igen, og jeg har sørme en stand! Flagstang markeder plejer som i nok allerede ved at blive afholdt i Mølleparken, men denne gang skal i finde vej op til Officerspladsen, lige mellem Ridehuset og Aros.

mig

Flagstang markeder og Spot festival har nemlig snakket sammen, og arrangeret et stort gratis-område i og omkring Ridehuset, hvor der kommer til at ske en hel masse spændende. Håber vi ses på lørdag kl. 12!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Fotograf Thomas Loevring | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment