Vi har allerede tidligere snakket omkring det, at man nemt kan lave sin egen blog og starte livet som blogger. Hvis du endnu ikke er hoppet med på bølgen, så vil vi henlede din opmærksomhed på hjemmesiden LavBlog.dk – som har samlet alle de informationer du har brug for i processen. LavBlog.dk har samlet alle de informationer du har brug for når du laver en blog, og giver dem til dig i den rigtige rækkefølge. Dette betyder at du nemt og hurtigt kan lave din helt egen blog – om det er en boligblog, fitnessblog, madblog eller livsstilsblog, så kan du komme i gang med hjælp fra LavBlog.dk.

Lavblog.dk_

Filosofien er: lav en blog i dag, ellers vil du fortryde det i morgen. Med denne filosofi bagved konceptet, så kan man næsten ikke andet, end at overveje muligheden for at lave en blog. Læs mere omkring LavBlog.dk og personerne bagved her (det skal ikke være en hemmelighed, at jeg også er at finde på siden).

Skal du starte din egen boligblog?

Der findes rigtig mange spændende typer af blogs i Danmark, og endnu flere hvis vi kigger på globalt plan. En af de typer som jeg selv finder spændende er boligblogs, hvilket er den kategori som Vinterfryd.dk befinder sig i.

Jeg valgt selv at lave en boligblog, da jeg altid har haft interesse indenfor boligindretning samtidig med, at dette var en branche som mit fremtidige job formentlig ville være indenfor. Dette betød således, at jeg kunne udfolde min interesse indenfor boligindretning samtidig med at jeg kunne styrke mine fremtidige muligheder i erhvervslivet.

Selvom det skal være sjovt at blogge, så er det også for mig vigtigt, at der er et formål med bloggen som kan hjælp mig på langt sigt, som f.eks. med at få drømme jobbet. Man behøver ikke at lave en blog indenfor den branche man ønsker at arbejde i resten af sit liv, men at du på den eller anden måde opbygger noget, som kan gavne dig fremover, vil være at foretrække. I mange jobsituationer vil det ydermere være en fordel at man har en passion, og har benyttet denne til at opbygge en succesfuld blog.

Der er tusinde andre grunde til at lave en blog, og dette var blot nogle af dem som har hjulpet mig i gang med Vinterfryd.dk. Overvejer du at lave en blog, så læg endelig en kommentar med din begrundelse herfor. s

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment