Det er hverken første eller sidste gang det kommer til at handle om flotte tapeter her på bloggen, for selvom jeg ikke selv har forsøgt mig med det endnu, så er det altså bare en genial opfindelse. Jeg har blandt andet tippet om alt de flotte tapeter, man kan finde hos Ellos Home til næsten igen penge og i dag skal vi se lidt nærmere på, nogle der virkelig har turdet at lege med tapet i deres hjem!

Jeg synes det er enormt inspirerende og selvom jeg nok holder mig mest til maling i mens jeg bor til leje, så skal jeg altså give mig i kast med tapet en dag. Især på badeværelset synes jeg det kan se halt fantastisk ud. Det er måske ikke det mest praktiske rum til netop dette formål, men det findes der nu nok en løsning på.

Skal I også i kast med at lege med tapet?

flotte tapeter legmedtapet-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment