Bagved enhver blogger står en god kæreste eller en trofast veninde”, sådan kan det gamle citat benyttes i en moderne verden. Mit navn er Nicolaj og jeg er (forhåbentlig) Malenes bedre halvdel – som i en række indlæg her på Vintefryd.dk, vil fortælle lidt omkring alt det bagved kameraet – livet med en blogger. Kort fortalt vil jeg igennem ord og billeder tage jer med bagved facaden og vise jeg hvordan det er, at have en kæreste som er blogger. Selvom Malene langtfra fremviser glansbilledet her på Vinterfryd.dk, så er der mange af de ting der sker bagved kulisserne, som i går glip af.

Livet som blogger

For bagved enhver modeblogger, madblogger, fitnessblogger eller boligblogger står en kæreste med kameraet i hånden og håret i vejret. Uden os, ville diverse blogs på nettet være knap så fede.

Livet som blogger-2

Du ved du er sammen med en (bolig)blogger når; du har et rum i huset kun dedikeret til ”alt det boligtilbehør, som der ikke er plads til lige nu”, din gryder og pander pludselig er forsvundet fordi ”nu samler vi altså på messingpander”, når du tilbringer hver søndag i antik-, bolig-, eller retrobutikker fordi ”det næste nye indkøb er lige om hjørnet” eller en ”hyggelig afslappende søndag” som minimum omfatter besøg på to loppemarkeder.

… Kunne du lide mit første indlæg i serien Livet med en blogger? Så lig endelige en kommentar så, jeg kan overtale Malene til, at jeg må gøre det igen 😀

4 Comments

    • Nicolaj Nielsen Reply

      Mange tak Maja 🙂
      Hvis alt går som jeg håber, så kommer der et indlæg #2 😀

Write A Comment