Der skulle alligevel gå et stykke tid til indlæg #2 i serien ”livet med en blogger”. For selvom emnerne har været mange, så har tiden ikke. Efter at have tilbragt de sidste kolde weekender i familiens tegn, så er tiden nu til, at I igen får et indblik i vores liv.

Livet bagved bloggen forsætter, og som man kunne forstå på mit sidste blogindlæg, så sætter det visse krav. Et af disse krav kan man hurtig glemme, når vinterens kulde holder dig indenfor! Derfor glemmer jeg altid hvor få loppemarkeder der egentlig er i vinterhalvåret, og hvor ”#%#%€Y mange der popper frem når de første stråler rammer Danmark. De næste par weekender blev pludselig mere presset, end man havde regnet med. Med pungen lidt tommere, ryggen lidt skævere, hjemmet lidt mere proppet – drager vi videre til det næste loppemarked. Men inden al fritiden var booket med loppemarkeder, gik tiden med…’

1

Selvom der ofte er mange fordele ved at være ”den bedre halvdel” til en blogger, med lækre produkter, spændende arrangementer eller hvad der ellers har været igennem tiden, så var det faktisk fornyeligt mig, som kunne invitere Malene med til noget spændende. For et par måneder siden tog vi nemlig en forlænget weekend til København, da jeg skulle afholde foredrag for Buzzanova (igennem Unitate). Igen stod dagene på alt for meget retro, alt for meget cheesecake og meget trætte fødder efter at have vadet København tynd. Billederne herover er af Urban House, som var det fede Hostel vi overnattede på.

3

Siden sidste har vi været igennem en periode som jeg har døbt ”kampen med skrivebordet”. Et voldsomt udtryk, men et teaktræs skrivebord vejer pludselig ret meget i en lille gang med stejle trapper. Og hvorfor skulle sådan et skivebords så hjem i det lille hjem? Vi havde fået abstinenser efter vinterens mangel på loppemarkeder, og måtte i marts ty til online auktioner.

Internet-auktionerne nåede at indtage hytten med storm – for hvad skal man da ellers gøre, når man savner sommerens loppemarkeder – og således blev Lauritz.com i en periode en familieaktivitet i det lille hjem. Pt. står kampen i, at finde den helt rette lænestol til hjørnet i soveværelset, da det jo skal være den helt rigtige! (more to come..).

2

Vi har aldrig haft snakken, men i vores forhold har jeg fået rollen som handy-, flytte-, opsætning af hylde og alt andet-mand. Dette indebærer også at min mængde værktøj har udvidet sig voldsomt siden jeg lært Malene at kende – pludselig er strips og gaffetape ikke nok!

Jeg slutter af for denne gang, med en omgang ”du ved du er sammen med en (bolig)blogger når”;

… du besøger verdens mest hispter-agtige hotel fordi ”det var det billigste der var at finde” og da slet slet ikke, fordi der skulle en reportage omkring det på bloggen.

… når dit gamle skrivebord pludselig ikke er ”moderne og hipt nok” og herved har fået plads i ”gemmeren” (som viste sig at være et flot sted nede på gaden, hvor storskralds-manden kunne hente det)

… og du absolut skal finde på tre sætninger at afslutte indlægget med fordi ”det ser meget bedre ud Skat”!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment