I dag var kæresten og jeg et smut forbi loppehuset i Åbyhøj, for at gøre lidt lækre loppefund. Vi har været der et par gange tidligere, og har også fundet lidt af hvert til få penge, men i dag gik vi lidt amok! Vi fik både en ny lampe, en fjernbetjening til vores retro B&O, flotte gamle glaskrukker, skohylder og gamle glas sodavandsflasker. Alle virkelig brugbare ting vi nok skal få brug for, og flere af dem skal i nok komme til at se mere til senere. Jeg er bl.a. i gang med at gøre lampen rigtig fed! Vores allerbedste køb vil jeg dele med jer nu.

loppehuset

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe de her basser, men kunne simpelthen ikke stå for dem! Syntes i ikke de er fede? Jeg har ikke helt en plan for dem endnu, men tror de skal op på en væg et eller andet sted – hvis jeg da snart har flere tomme væge. Har i været forbi loppehuset før? Ellers vil jeg helt klart anbefale stedet – rigtig mange gamle flotte ting til næsten ingen penge!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Tak for tippet, tror jeg tager derud i løbet af foråret.. har ingen friweekender før engang i marts 🙁 Men billedet ser umiddelbart lovende ud 🙂

  • M. Vinter Reply

   Øv øv – hvor har du fået job?
   De har også åbent nogle hverdage hvis det er, men det kan selvfølgelig være lidt svært at finde tiden efter arbejde.
   Et rigtig hyggeligt sted ja – tror snart jeg skal ned forbi igen 🙂

Write A Comment