Sidste weekend afholdte Sankt Anna Gade Skole loppemarked – jeg tog et smut forbi med en veninde om søndagen. Jeg elsker loppemarkeder, og når overskuddet går til udsatte unge i Aarhus og et bydels- og skole projekt i Kenya, bliver man jo nødt til at købe noget! Loppemarkedet var ikke særlig stort, men virkelig hyggeligt og i et af lokalerne havde de arrangeret en lille café, hvor man kunne købe kaffe og kage, mens man lyttede til lidt musik.

Loppemarked lokalerne

Jeg fandt disse to fine loppefund – en flot blå pung jeg betalte 15 kr. for, og en gammel brevvægt jeg kun betalte 5 kr. for. Der var en rigtig god stemning til loppemarkedet, og man kunne tydeligt mærke at afgørende var passioneret omkring projektet.

 Min fund på loppemarked

Loppemarkedet blev arrangeret af Soroptimistklubberne i Aarhus som er en del af Soroptimist International, der er et verdensomspændende netværk af ca. 100.000 selverhvervende kvinder. Netværket har fokus på ligestilling og støtter humanitære formål for kvinder og børn i ind- og udland. Loppemarkedet bliver afholdt hvert år, og jeg vil med sikkerhed deltage i dette hyggelige loppemarked igen til næste år for at støtte et godt formål.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment