I er nok slet ikke i tvivl om at jeg holder meget af at gå på loppemarked – og i sommerhalvåret er jeg stort set at finde hver weekend, enten i Mølleparken, på Bispetorvet eller på Ingerslevs Plads. Det giver selvfølgelig god mening at disse ikke bliver holdt i vinterhalvåret, men syntes tit at ventetiden bliver lidt lang! Derfor blev jeg også super glad for en mail jeg fik her den anden dag, om at loppemarkedet der normalt finder sted ca. en gang om måneden i Mølleparken, hen over sommeren flytter indenfor!

mig

På lørdag d. 8 februar skal der findes lækre lopper i Århus Musikhus mellem 10-15, og i kan tro jeg glæder mig! Jeg håber SÅ meget det bliver en kæmpe succes, så vi kan se frem til en masse loppemarkeder i Musikhuset fremover. Ses vi på lørdag?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment