I er nok slet ikke i tvivl om at jeg holder meget af at gå på loppemarked – og i sommerhalvåret er jeg stort set at finde hver weekend, enten i Mølleparken, på Bispetorvet eller på Ingerslevs Plads. Det giver selvfølgelig god mening at disse ikke bliver holdt i vinterhalvåret, men syntes tit at ventetiden bliver lidt lang! Derfor blev jeg også super glad for en mail jeg fik her den anden dag, om at loppemarkedet der normalt finder sted ca. en gang om måneden i Mølleparken, hen over sommeren flytter indenfor!

mig

På lørdag d. 8 februar skal der findes lækre lopper i Århus Musikhus mellem 10-15, og i kan tro jeg glæder mig! Jeg håber SÅ meget det bliver en kæmpe succes, så vi kan se frem til en masse loppemarkeder i Musikhuset fremover. Ses vi på lørdag?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment