Det var egentlig meningen dette indlæg skulle på bloggen i går, men slutspurten på min optagelsesprøve er sat i ind, og det kørte bare derud af i går, så jeg glemte det helt. Det er ved at være tid til at loppemarked sæsonen her i Århus tager fat, og allerede i dag kan du kan du gå på jagt efter de gode loppefund. Der er nemlig loppemarked på Bispetorvet i dag fra 10 – 15.30 – så skynd jer afsted!

Jeg får ikke tid til at kigge forbi, selvom det virkelig kunne være hyggeligt i det skønne vejr. Derimod har min kæreste og jeg for længe siden sat kryds i kalenderen til på næste søndag, hvor der er loppemarked på Ingerslevs plads – vores klare favorit! Jeg glæder mig til at komme op og kigge hvad folk har fundet frem fra gemmerne, og jeg håber virkelig vejret viser sig fra sin gode side, for der er ikke noget værre end loppemarked i regnvejr. Hvis du ikke har tid næste weekend, forsætter det weekenden efter både med loppemarked på Ingerslevs plads og i Mølleparken, og selvfølgelig hele resten af sommerhalvåret – god loppejagt alle sammen!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment