Det var meningen at min kæreste og jeg skulle til loppemarked i Århus N i dag, men efter en gang virkelig hård træning i går (efter en alt for lang pause) – var vi begge så radbrækket i morges, at vi bare ikke orkede det! Jeg håber vi når at komme forbi i morgen hvor loppemarkedet har sidste dag – for der er altid plads til flere lækre loppefund hjemme hos os. Jeg har ikke været på dette loppemarked før, og faldt også ret tilfældigt over det, da jeg skulle tjekke hvornår Loppehuset i Åbyhøj holder åbent igen.

Hvis i også tænker at det kunne være lækkert med lidt lopper sådan en højhellig søndag, kan i klikke forbi her og finde lidt info om loppemarkedet. Siden er i øvrigt en jeg bruger virkelig ofte, til at holde styr på hvilke loppemarkeder der finder sted rundt omkring i landet.

(På billedet er et af vores tidligere loppefund, som flittigt bliver brugt i sommermånederne)

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment