Jeg havde aldrig troet at jeg kom til at eje sådan en fyr her, og jeg tror også mange af mine venner bliver ret overrasket når de ser den – for jeg har altid været anti Mac, og har ikke været bange for at sige det! Herligheden har jeg fået af min dejlige kæreste i julegave, men har først modtaget den i dag, og i kan tro jeg er en glad pige. Jeg har knap nok rørt ved den endnu, fordi jeg har haft alt for travlt med at pakke ud – men jeg er helt sikker på jeg nok skal komme til at bande og svovle over styresystemet, når jeg først kommer i gang. Jer herude med Mac – syntes i det var svært at skifte fra Windows til iOS?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Vi to sejler i samme båd, jeg hader også mac. altså computeren, synes bare man køber den fordi den ser godt ud, men selvføgelig er den god til mange ting, har faktisk os tænkt på sådan en sag, for den er nu lidt lækker – tror bare ikke jeg kan finde ud af den, når det kommer til stykket, hihi.

  knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • M. Vinter Reply

   Hehe – godt at høre der er andre derude 😀 Jeg har brugt en rum tid på at finde ud af om det skulle være en Mac – for jeg gad netop ikke være den af dem der bare valgte den fordi den så flot ud 😉
   Jeg overvejer lidt at installere Windows på den 😛
   Tak for din kommentar søde Kathrine – dejligt du læser med 😀

 2. Jeg er super ultimativ mega anti MAC pigen, der aldrig i livet skal eje sådan en krabat. (Hold da op det kunne lyde negativt :p)
  Jeg har arbejdet med MAC på et projekt engang, og det tog mig 10000 år fordi jeg ikke fattede at bruge systemet.
  Men men, mon ikke det er tilvænning. Tillykke med den! 😀

  • M. Vinter Reply

   Hehe ja en smule, men sådan havde jeg nok også lydt for en måneds tid siden 😛
   Jeg har heldigvis lidt erfaring med den på grund af diverse uddannelser, men det kræver lidt ja. Har altid syntes at det var spild af penge at købe en Mac, men når man får den forærende så siger man nu ikke nej 😉

Write A Comment