Jeg har været så heldig at få lidt inspiration til DIY’s, mad og en masse mere, ved hjælp af Helle Schjønnings bog Magiske Måneder. Bogen er en ordentlig krabat på over 400 sider, og den er spæk fuld med gode ideer.  Normalt finder jeg min inspiration til f.eks. DIY’s på nettet fordi bøger simpelthen er for dyre på min lille SU, så da chancen kom for at få fingrene i denne fine bog, kunne jeg ikke holde mig tilbage.

 Bogen er som titlen så fint afslører delt op i årets måneder- som jeg syntes fungere til UG. Efter min smag er der dog lige rigeligt tekstmængder i bogen, da der ved helligedage og højtider er ofret en del sider til at fortælle om historierne bag, men måske er det bare mig der er lidt for visuel, og ikke kan få nok af billeder. Derimod er billederne i bogen virkelig flotte, og mange har også fået en hel side til rådighed – hvilket jeg ELSKER!

Der findes SÅ mange spændende opskrifter og DIY’s i Helle Schjønnings bog, og der er helt klart flere af dem jeg skal prøve.  F.eks. har jeg altid godt kunne tænke mig at lave min egen limonade, og i Helle Schjønnings bog er der en citronade, som lyder helt fantastisk i mine øre – elsker nemlig citron. Derudover syntes jeg en af hendes DIY’s med en hjemmelavet bøjle til at hænge bælter på er super fin. Sidst men ikke mindst kunne jeg godt tænke mig at prøve kræfter med en opskrift på brombær muffins, som i måske kan se på billedet herunder – så sommer kom kom, så jeg kan få plukket nogle lækre brombær i min søsters have.

Jeg vil uden tvivl anbefale denne flotte bog til alle – dog vil jeg nævne, at jeg syntes den kunne passe helt fantastisk til børnefamilier. Jeg tror historierne fra de forskellige højtider osv. virkelig vil komme til ret i en familie, hvor man kan lære de små om de danske traditioner. Som jeg har nævnt vil jeg super gerne lave en masse af de opskrifter den flotte bog er spækket med, men der er dog også mange af de flotte og virkelig kreative DIY’s i bogen, der ikke helt henvender sig til en ung pige som mig og nok ville gøre mere gavn blandt de små. Men lige meget hvad er det en fantastisk flot bog, som jeg er sikker på at mange ville få stor glæde af – inklusiv mig selv!

Hvis i er blevet fristet er det muligt at købe bogen lige her

– sponsoreret –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

  1. Pingback: Hjemmelavet citron saltscrub | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  2. Pingback: Body scrub hjemmelavet - lav din egen citron saltscrub | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  3. Pingback: Dejlig frisk lemonade | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment