For en måneds tid siden skrev jeg et indlæg om den dejlige DIY bog Magiske Måneder af Helle Schønning, og nu har jeg endelig haft tid til at lave en af hendes lækre idéer – nemlig en citron saltscrub (body scrub hjemmelavet).

Citron saltscrubben er super enkel at lave, man skal nemlig kun bruge olivenolie, en citron og salt. Man kan selv vælge om man ønsker at bruge fint eller groft salt, alt efter hvor hårdt man vil gå til sin hud – jeg valgte det grove.

Man blander 2 dl salt, 1 dl olivenolie og saften fra citronen godt rundt og fylder til sidst op med olie til saltet er dækket. Jeg må indrømme at jeg tog opskriften lidt på slum, da jeg er lidt af en skovl til at følge opskrifter!

Til sidst fik jeg denne lækre blanding og kom den straks på mine vintertørre arme. Jeg skrubbede og skrubbede og resultatet blev virkelig lækkert! Jeg er ikke en knag til at få smurt mig selv ind efter jeg har været i bad, og derfor syntes jeg diverse scrubs er en super nem og enkel måde at holde sig babyblød på. Jeg har ikke overvejet at lave en selv før nu, men der er ingen tvivl om, at det kommer jeg til at gøre mange gange fremover. Jeg kan ikke andet end at anbefale den super nemme og lækre scrub!

Hvis du også er fanget af dette indlæg, så læs om mine andre projekter her:

Hjemmelavet sodavandsis

Hjemmelavede skumfiduser (med en super skumfiduser opskrift)

Hjemmelavet vingummi (med tilhørende vingummi opskrift)

Nem hjemmelavet cheesecake

Hjemmelavede havregrynskugler 

Hjemmelavede flødeboller (med tilhørende flødeboller opskrift)

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

9 Comments

 1. Uhm hvor ser det lækkert ud! Elsker sådan en rigtig god scrub og når den er hjemmelavet ved man jo også hvad man smører på kroppen. Tak, den her skal da afprøves.
  En rigtig dejlig weekend og pinse til jer:-)

  • M. Vinter Reply

   Ja det er nemlig det og når man bruger groft salt føler man virkelig det gør en forskel. Smurte det på hele kroppen igår – og nu er jeg bare så baby blød 😛
   Det syntes jeg helt bestemt du skal 😀
   Mange tak og i ligemåde!

 2. Pingback: %TITLE% | Schultz & Co | Vi er vilde med bolig dekorationer og indretning

 3. Pingback: HOMEMADE WELLNESS | One More

 4. Pingback: Hjemmelavet bodyscrub | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

 5. Fodboldpigen Reply

  Hvor lang tid er scrubben holdbar? Jeg skal nemlig snart til at gå igang med de hjemmelavede julegaver. :))

  • M. Vinter Reply

   Lyder som en rigtig god idé 😀 Hmmm jeg har haft mine stående i flere måneder til tider 😀 Det eneste der sker med den er at den kan blive en smule hård i det – men så kom bare lidt ekstra olie i 😉 God fornøjelse!

Write A Comment