Som jeg nævnte i går, vil jeg gerne dele lidt med jer om hvad jeg har lavet hernede i Malaysia – so here it comes! Jeg har som skrevet før været i praktik hos en organisation der hjælper statsløse børn – såsom Bajau Laut med at komme i skole. Jeg er taget af sted med en pige fra min klasse, og sammen har vi hovedsageligt brugt tiden på at lave en hjemmeside til organisationen. Udover hjemmesiden har vi lavet en række andre tiltag for organisationen, men dem vil jeg ikke komme videre ind på her.


Organisationen er forholdsvis ny, og derfor havde de ikke er hjemmeside i forvejen. Dette betød også at vi brugte et hav af tid på at finde ud af hvad det egentlig konkret er de gør, og hvad det er de gerne vil bruge en hjemmeside til. Det har været sjovt og spændende, men også utrolig frustrerende til tider, at arbejde i et land som Malaysia, hvor tingene går lidt i deres eget tempo. Jeg har fået en masse ting i bagagen som jeg kan tage med mig hjem, og jeg glæder mig til at se hvor livet tager mig hen, når jeg er færdig som multimediedesigner til februar.

Hvis i skulle have lyst til at kigge forbi hjemmesiden, kan i gøre det lige her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment