Jeg har altid troet at det der henna halløj kun hørte til i Indien, men efter at have set det i flere forskellige forretninger hernede, gik jeg i gang med at undersøge hvad Malaysias relation til henna er. De bruger det på samme måde som i Indien til bryllup, men ikke helt på samme måde. I stedet for at dekorer hele hånden både indvendigt og udvendigt, bruger de det faktisk kun på fingerspidserne. De dypper deres fingre i en mere flydende form for henna, eller bruger det kun på selve neglene.


Jeg syntes selvfølgelig mønstrene er de flotteste, og derfor har jeg købt lidt jeg selv kan lege med. Jeg er overhovedet ikke den store kunstner, så det er meget simpelt det jeg har fået lavet indtil nu, men det går så småt fremad. Jeg syntes henna er rigtig interessant, og især de mønstre de laver, kunne jeg godt blive inspireret af, til en rigtig tattoo engang i fremtiden.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pas på med allergi! Kan ikke huske, om det kun gælder sort henna, men man kan blive vold-allergisk!
    Men flot er det!

    • M. Vinter Reply

      Tak for advarslen 😉 hvad jeg ved af er det kun den sorte ja da den rød/brune er naturlig 😀 Ja super flot!

Write A Comment