Jeg har altid troet at det der henna halløj kun hørte til i Indien, men efter at have set det i flere forskellige forretninger hernede, gik jeg i gang med at undersøge hvad Malaysias relation til henna er. De bruger det på samme måde som i Indien til bryllup, men ikke helt på samme måde. I stedet for at dekorer hele hånden både indvendigt og udvendigt, bruger de det faktisk kun på fingerspidserne. De dypper deres fingre i en mere flydende form for henna, eller bruger det kun på selve neglene.


Jeg syntes selvfølgelig mønstrene er de flotteste, og derfor har jeg købt lidt jeg selv kan lege med. Jeg er overhovedet ikke den store kunstner, så det er meget simpelt det jeg har fået lavet indtil nu, men det går så småt fremad. Jeg syntes henna er rigtig interessant, og især de mønstre de laver, kunne jeg godt blive inspireret af, til en rigtig tattoo engang i fremtiden.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Pas på med allergi! Kan ikke huske, om det kun gælder sort henna, men man kan blive vold-allergisk!
    Men flot er det!

    • M. Vinter Reply

      Tak for advarslen 😉 hvad jeg ved af er det kun den sorte ja da den rød/brune er naturlig 😀 Ja super flot!

Write A Comment