Farvel Malaysia din gamle svinger! Nu går turen hjemad – ja faktisk sidder jeg i et fly somewhere lige nu, og prøver sikkert på at få noget søvn imens jeg nyder en god film. Det har været en så fed oplevelse at være i praktik i Malaysia, og jeg er SÅ glad for jeg tog den beslutning. Det har været op og ned ture, men overall har det været fedt! Jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til at sætte mine fødder på dansk jord igen, og se alle de mennesker jeg har savnet, imens jeg har været af sted. Jeg har i de sidste par uger holdt ferie og rejst lidt rundt i Malaysia og Brunei – desværre her jeg ikke nået at lave nogle indlæg om min oplevelser, men bare rolig det skal nok komme. Jeg har en masse at fortælle – og tonsvis af billeder at vise jer, så i kan godt glæde jer!


Selamat tinggal Malaysia!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Synes ikke det er særligt lang tid siden, at du skrev at du tog afsted, tiden flyver bare sådan. Rigtig god tur hjem og glædeligt gensyn med dine kære:-)

    • M. Vinter Reply

      Ja det gør den – føler også på mange måder at det lige var igår jeg tog afsted 🙂 Mange tak 😀

Write A Comment