Jeg syntes det er blevet tid til at fortælle og vise jer lidt om, hvad det er jeg laver her omme på denne anden side af jorden. Jeg er i praktik ved en NGO organisation, der arbejder for at få Bajau Laut og andre statsløsebørn på Borneo i skole. Bajau Laut er et nomadisk samfund der bor på små både på havet, og kun kommer i land få gange i løbet af deres liv – eller sådan har det i hvert fald været i rigtig mange år. Desværre foregår det ikke sådan længere på grund af forskellige restriktioner og konkurrence på fiskermarkedet, og derfor lever mange Bajau Laut i fattigdom ved kysterne. Jeg håbe at kunne hjælpe til med at forbedre organisationens online kommunikation, så de kan få en masse støtte til deres projekt. Jeg har skudt lidt billeder af nogle Bajau Laut børn, og jeg håber meget i vil kigge med.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

4 Comments

  1. Virkelig flotte billeder du har fået taget, håber dig og Mette hygger jer. Billedet af de to små piger er så fint, virkelig en stemning du har fanget 🙂

    • M. Vinter Reply

      Tak 🙂 ja vi har det herligt – håber også du hygger i London 😉

Write A Comment