Der er mange skønne ting ved Malaysia, men en af de ting jeg virkelig kommer til at savne, er alle de fantastiske eksotiske frugter der findes her. Jeg har ikke så prøvet så mange af slagsen før, så er virkelig blevet overvældet og ville bestemt ikke klage, hvis jeg kunne nyde godt af et par duku i ny og næ hjemme i DK også – men lige meget hvad vil det nok aldrig blive helt det samme! Da jeg for et par uger siden var af sted på en lille tur, nød jeg rigtig godt af flere forskellige slags eksotiske frugter, og nogle af dem kunne jeg sågar få lov til at plukke lige fra haven. Det var super spændende at se hvordan bl.a. dragonfruit træer ser ud – havde ingen idé om at de voksede på en kaktus. Da jeg tog fra plantagen fik jeg en pose bananer i den ene hånd og en pose dragonfruit i den anden – og det hele blev spist med stor fryd! Jeg fået taget lidt billeder af de lækre frugter (plus et græskar) håber i vil kigge med. Har i en favorit eksotisk frugt?

Malaysia50

Malaysia51

Malaysia52

Malaysia53

Malaysia54

Malaysia55

Malaysia56

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Da jeg var i Malaysia spiste jeg en masse Rambutaner. De er absolut bedst dernede, smagen var på en eller anden måde bare bedre og mere smagfuld. Derudover købte vi nogle grene på vej hjem fra en tur, og det kostede jo intet. Eneste ulempe var, at der var tissemyrer på grenene, og de bed altså en del.

  Hvad jeg så absolut ikke kan anbefale er durian. Jeg har ikke smagt frugten, men det vil jeg heller ikke. Den stinker simpelthen. Men nogle folk kan godt li’ lugten. Det sjove er, at i Malaysia er der af og til skilte i butikker, der viser, at man ikke må have durian med ind i butikken 😉

  • M. Vinter Reply

   Jaa de er simpelthen bare lækre! Skal nå at have nogle flere inden jeg tager hjem 😛
   Har faktisk smagt Durian – lidt en speciel smag, men faktisk ikke dårligt! Lugter til dem hver evig eneste dag (de sælger dem jo alle steder), men har heldigvis ikke en så god lugtesans 😛
   Håber du har det godt derhjemme – men lyder sådan 🙂

Write A Comment