Jubii nu er tiden endelig kommet til, at jeg skal ud og nyde lidt af Borneo, og jeg glæder mig som et lille barn. Har valgt at arbejde stort set uafbrudt de sidste to måneder, for at kunne have tid til at opleve lidt af Malaysia, inden snuden igen bliver vendt mod kolde Danmark og hovedopgave. Alt arbejde er blevet afleveret til organisationen, der er blevet sat grundigt ind i det hele – og jeg står tilbage med et smil på læben. Alt gik som planlagt og jeg er rigtig glad og stolt over det arbejde der er blevet til organisationen, og jeg skal nok dele mere med jer omkring netop dette i morgen.


Rejseplanen er lagt og alle hotellerne er booket, og jeg er sikker på at det nok skal blive helt uforglemmeligt. Jeg har skrevet en masse indlæg på forhånd, så der bliver ikke helt dødt her på bloggen – for internettet kan man aldrig helt regne med. Men jeg skal nok forsøge at opdaterer omkring mine oplevelser, ligeså snart jeg har mulighed for det.

Selamat tinggal Lahad Datu!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment