Jeg har før skrevet og vist lidt lækre billeder af malede trægulve, men fordi jeg har lidt svært ved det at male flot gammelt træ, så bliver det nok ikke lige et projekt, jeg begiver mig ud i indenfor de næste par år. Men det ændrer ikke ved, at jeg synes malede gulve er super smukke!

Vi har trægulve i to af rummene i lejligheden, men i de andre er der tæppe eller linoleum, som er rædselsfuldt! Jeg har ingen idé om hvad der er under, men måske man skulle tage et kig en dag. For hvis man kunne gøre dem lige så flotte som nogle af disse rum her, så ville jeg være lykkelig!

malede-gulve malede-gulve-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg har overhovedet, som i overhovedet ikke sat mig ind hvordan og hvilke former for gulve det er muligt at male på. Det kan sagtens være man skal ud i en større omgang, før det kan lade sig gøre og så venter jeg nok til jeg får mit eget! Nogen af jer der har erfaring med at male gulve, som ikke er af træ? 

Hvis jeg kunne, skulle vores badeværelses- eller entre gulv males i en blå eller grønlig nuance. Det kunne se vildt godt ud!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment