Malede trægulve er et emne jeg har det lidt svært ved. For på den ene side synes jeg det kan se vildt fedt ud og jeg ville elske at gå i sving med mine egne gulve derhjemme og give dem f.eks. en omgang sort maling, så de rigtig kan træde i karakter.

Men på den anden side, så synes jeg det er helt vildt synd at male på træ, for det er så skønt et materiale der fortjener at blive vist frem i sin rå karakter og ikke plastret til med et tykt lag maling.

malede trægulve maledetrægulve2

Så ja lidt for men nok mest imod malede trægulve er vist det jeg er nået frem til, men som med alt andet er folk jo heldigvis forskellige og jeg ser flere og flere der giver sig i kast med at male deres trægulve.

Jeg skal ikke udelukke at jeg en dag hopper med på bølgen, for selvom jeg er vilde med vores trægulve i lejligheden, så har det i stuen set bedre dage og fremfor at slibe ned og behandle, så lyder idé om en omgang maling ikke helt hen i vejret! 

Hvad siger i til malede trægulve?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment