Jeg egentlig og kiggede efter træ skærebrætter, da min kæreste og jeg rigtig godt kunne tænke os et rigtig råt t af slagsen, men kunne ikke undgå at blive lidt forelsket i alle de fine marmor skærebrætter det er muligt at få fingrene i! Jeg er som nævnt før ikke en kæmpe fan af materialet marmor, men flere og flere af de nye designs med dette materiale begynder at vinde mit hjerte.

Jeg er helt klart mest til grønt marmor, men kunne desværre ikke finde et marmor skærebræt i den farve. Til gengæld er der virkelig mange fine varianter i hvid marmor og hvis vi ikke allerede havde sat vores næser op efter et træ skærebræt, så kunne et marmor bestemt også friste!

marmorskærebræt1 marmorskærebræt6marmorskærebræt2
marmorskærebræt3marmorskærebræt4
Bloomingville // House Doctor // Bloomingville // Tom Dixon // HAY 
Jeg fandt frem til fem forskellige udgaver af marmor skærebrætter. Der findes helt sikkert flere af disse skønheder, og jeg tror også jeg bliver nødt til at kigge lidt mere – for hvis det nu er muligt at finde et i grønt marmor, så skal det helt sikkert på årets ønskeseddel. Så i må endelig sige til hvis i kender til et grønt marmor skærebræt!

Men hvis jeg skulle ’nøjes’ med et hvidt et af slagsen, så tror jeg mit valg falder på skærebrættet med de runde hjørner fra Bloomingville. Jeg er helt vild med den organiske form og den lille læder snor i det ene hjørne. Det gør at skærebrættet kan opbevares på flere forskellige båder, hvilket er meget praktisk når man har så lille et køkken, som jeg har. Det eneste ærgerlige ved dette fine marmor skærebræt er, at jeg kun syntes det kan bruges som skærebræt eller evt. serveringsfad. Hvor nogle af de andre marmor skærebrætter, som f.eks. det fine fra HAY, har flere funktioner. Det kan nemlig også sagtens kunne bruges til at sætte lys eller andre nips ting på, på grund af dets meget neutrale look.

Det er jo selvfølgelig bare at gøre op med sig selv, hvad man ønsker at bruge sit marmor skærebræt til. Og da jeg allerede har en fin lille marmor plade i stuen med to bloklys på, så tror jeg egentlig et dissideret skærebræt vil være mere passende! Hvilket marmor skærebræt er jeres favorit?

Men jeg vil kigge videre efter det jeg egentlig var i gang med – nemlig et råt træ skærebræt, for det tror jeg nu stadig vi er mest hooked på!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment