Hvis jeg skulle nævne en række lækre lamper, så er en fin Milk lampe uden tvivl, at finde på listen! Jeg tror ikke det er en lampe der nogensinde får en plads i mit hjem, da den bare ikke rigtig passer ind, sådan stilmæssigt, men nøj hvor er de altså fine.

– Find de flotte Milk lamper lige her –

Jeg tænker umiddelbart at en Milk lampe kan have ret mange funktioner, for ligesom mange andre bordlamper, kan den både bruges på skrivebordet, natbordet eller måske en reol eller hylde. Ja jeg har i hvert fald set mange forskellige måder at bruge denne lille og smarte lampe på. Hvis jeg selv skulle indrette med en Milk lampe, tror jeg at jeg ville elske, at benytte den som hyggebelysning i et lille hjørne af stuen. Måske et sted man kan sætte sig med en god bog og en varm kop te – lyder det ikke skønt?

milk lampe

Milk lamperne

Milk lamperne findes i tre versioner og den eneste forskel er egentligt, hvilket materiale der er brugt på benene. Den oprindelige og derfor mest kendte har ben lavet af eg. Dette er også den billigste udgave man kan få fingrene i. Hvis man er mere til det mørke look, så syntes jeg både udgaven i sort og røget eg er rigtig skønne og hvis jeg selv fik frit valg på alle hylder, er der slet ingen tvivl om, at modellen med benene af røget eg ville komme med mig hjem, men jeg er også bare en sucker for mørkt træ! I alle udgaverne af de flotte Milk lamper er skærmen lavet af glas.

De flotte Milk lamper er fra det skønne mærke &tradition, som udover Milk lamperne også laver en hulens masse andre flotte ting til hjemmet – bl.a. de smukke Raft møbler, som både består af borde, barstole og skamler. Jeg elsker de klassiske og tidsløse design i alt hvad &tradition laver, og hvis jeg ikke selv indrettede mig en smule anderledes, med lidt mere spræl og spas, så ville jeg elsker at indrette med smukke &tradition items. Hvad synes i om det flotte Milk lamper og designsene fra &tradition generelt?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment