Jeg har efterhånden fundet en del fine lamper på diverse loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Mange af dem har jeg præsenteret jer for, men der er én jeg aldrig rigtig har fået snakket om, og det er denne fine messing sag!

lampe-messingDen er ofte med på billeder og især lige fortiden, hvor den står i stuen og pynter på vores lille teak bord. Jeg købte den faktisk sammen med to andre messing lamper, for nogle år tilbage. Én der minder meget om denne, men i en lidt større udgave og en der har hængt på væggen ved sofaen. De andre to er ikke i brug fortiden og jeg tror heller ikke de kommer det foreløbigt. Der mangler godt nok lidt lys i hjørnet ved sofaen, men når om et par måneder gerne skulle komme en ny sofa ind af døren, så drømmer jeg lidt om en sakselampe dertil.

Denne lille messinglampe her, har jeg brugt som skrivebordslampe, på vores lækre teakbord. Men da vi valgte at skille os af med det tilbage i januar, så flyttede den ind i stuen. Alle lamperne er købt i Loppehuset for en slik og jeg ser ofte lignende til ingen penge. Messing har måske haft sin storhedstid, men jeg er stadigvæk vild med den dejlige glød materialet giver. Så her får det lov at blive indtil videre!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

  1. Messing kan bestemt bruges i det moderne hjem, og jeg syntes også jeg falder over produkter i messing flere og flere steder. Især messing greb er jeg vild med og har fundet nogle ret fede af.

Write A Comment